Keittiöremontti Helsinki

Keittiöremontti

Viihtyisä keittiö tekee kodin. Siksi missiomme on tarjota kaikille asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaava keittiöremontti nopeasti ja sujuvasti. Olipa kyseessä sitten uuden hellan tai lavuaarin asennus, jääkaapin vaihtaminen, keittiön sähkölaitteiden huolto, keittiön kaappien ovien vaihto, tai vaikkapa koko keittiön remontoiminen, autamme sinua ja perhettäsi mielellämme. 

Keittiö on kodin sydän ja keittiön on oltava paitsi toimiva ja käytännöllinen, myös turvallinen. On äärimmäisen tärkeää, että tila on viihtyisä ja että löydät kaiken tarvitsemasi nopeasti ja helposti. Jos keittiösi sitä vaatii, meidän toteuttamamme ja suunnittelemamme keittiöremontti voi muuttaa keittiösi nopeasti ja vaivattomasti toimivammaksi ja turvallisemmaksi. 

Myös keittiön sähkölaitteet vaativat ajoittaista huoltoa ja tarkastusta. Vaikka kyseessä olisi kestävä ja uusikin laite, on tarkastuksia hyvä tehdä säännöllisin väliajoin. 

Suosittelemme, että tarkastutat laitteesi muutaman vuoden välein. Näin vältyt yllättäviltä vaurioilta ja häiriöiltä. Jos kaipaat apua, voimme tehdä läpikotaisen selvityksen ja raportin keittiösi sähkölaitteiden kunnosta. Tämän jälkeen laadimme sinulle kuntokartoituksesta ja mahdollisista tarvittavista jatkotoimenpiteistä kattavan raportin. 

Tarjoamamme palvelut

 • Keittiön sähkölaitteiden huolto 
 • Keittiön kaappien vaihto
 • Uuden talon keittiöremontti
 • Keittiön lattian asennukset
 • Lavuaarien ja tiskialtaiden asennus
 • Vanhan keittiön keittiöremontti
 • Keittiöremontin suunnittelu
 • Keittiöremontin toteutus
 • Jääkaappien asennus
 • Hellojen asennus
 • Keittiön kaakeleiden vaihto
 • Keittiön kaappien ovien vaihto
 • Keittiökaappien asennus


Näin
keittiöremontti etenee

Keittiöremontti vaatii huolellista suunnittelua. Ammattitaitoinen remonttitiimimme toteuttaa keittiöremontin Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla aikatauluasi kunnioittaen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Voimme toteuttaa remontin esimerkiksi sillä aikaa kun olet itse töissä. Teemme myös kaiken suunnittelun puolestasi. Sinun ei tarvitse huolehtia remontista tai siihen liittyvistä yksityiskohdista, vaan voit odottaa remontin valmistumista luottavaisin ja iloisin mielin. 

Keittiöremontti alkaa vierailukäynnillä keittiöösi. Remonttitiimimme tekee tarvittavat turvatarkastukset, tarkistaa tilan, ottaa tarvittavat mitat, laatii suunnitelman rakennusmateriaaleista ja luo projektille sinulle sopivan aikataulun. Kun olemme päässeet yhteisymmärrykseen toivotusta lopputuloksesta ja keittiöremontin etenemisestä ja kuluista, aloitamme hankkeen toteuttamisen. 

Ota meihin yhteyttä

Asiakkaidemme tyytyväisyys ja turvallisuus ovat meille kaikkein tärkeintä. Haluamme tarjota uskollisille asiakkaillemme mahdollisimman henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua edullisesti, helposti ja nopeasti. 

Keittiöremonttimme ovat laadultaan ensiluokkaisia. Ammattitaidolla toteutettu ja asiakkaan toiveita vastaava lopputulos on ykköstavoitteemme ja otamme jokaisen keittiöremonttiprojektin vastaan motivoituneina saavuttaa paras mahdollinen lopputulos.

Tarjouspyynnöt onnistuvat parhaiten sähköpostitse. Kerrothan meille hieman projektistasi, niin hoidamme loput. Voit myös soittaa meille tai piipahtaa käymään toimistossamme. Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme kuuntelee, auttaa ja neuvoo sinua mielellään keittiöremontteihin liittyvissä asioissa ja keittiöremontin suunnittelussa. Tiimimme neuvottelee sinulle sopivan hinnan ja suunnittelee tarpeitasi, budjettiasi ja toiveitasi vastaavan remonttipaketin. Kaikki tapahtuu toiveidesi mukaan ja juuri sinulle sopivassa aikataulussa.

Suunnitteletko keittiöremonttia, muttet oikein tiedä mistä aloittaa? Kun kaipaat apua keittiöremontin kanssa, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme niin yrityksiä kuin kotitalouksia. Odotamme yhteydenottoasi!

Ota meihin yhteyttä tänään

Räätälöimme sinulle tarjouksen veloituksetta

Toiminta lopetettu

Olemme tilapäisesti lopettaneet toimintamme. Emme ota vastaan töitä emmekä vastaa viesteihin.

Jos olet yrityksen omistaja, ja haluat mainostaa verkkosivuillamme, katso lisätietoja tästä linkistä.